egészségünk és életminőségünk javítása

egészségünk és életminőségünk javítása

OTTHONI SÓTERÁPIA

2016. február 01. - ERVIN

sotalunk.jpgangyalka_sotal_018.jpg

 

      Amint előző bejegyzésemben említettem, ezúttal egy otthon használható terápiás módszert fogok bemutatni.      Lakásunk levegőjének természetes módon való tisztítása,  fertőtlenítése, és a nátha, valamint mindenféle felső légúti  fertőzések,megbetegedések otthoni kezelése természetes módszerrel : PÁROLOGTATÓ SÓTÁLLAL!

      A hálószobánkban, ahol nyolc órát is eltölthetünk naponta, egy igen egyszerű és olcsó módszerrel feljavíthatjuk a levegő minőségét. Friss, tiszta, csiramentes, tengerparti sós levegőt tudunk otthon is előállítani. Vegyünk egy nagyobb méretű üvegedényt (legalább 30 cm átmérőjűt!), tegyünk bele 2 kg kősót és töltsük fel jó sok vízzel - annyival, hogy a tál peremétől kb egy ujjnyira legyen -, helyezzük az ágyunkhoz minél közelebb ( max. 1 m), tegyünk alája egy műanyag tálcát és arra vigyázzunk, hogy a szobahőmérsékleten elpárolgott vizet hetente rendszeresen pótoljuk. Egy-két hónap alatt az edény falára akár ujjnyi fehér sóréteg is kicsapódik, így maga a látvány is csodálatos. Ezek után egyéb dolgunk nincs, mint a kipárolgott sós levegőt szívni. Télen a vírusok és baktériumok messze elkerülik ezt a helyet, nyáron igazi pollencsapdaként viselkedik. A lakásba több helyen is lehet sótálat elhelyezni, de a hálószobában mindenképpen legyen. Egy adag só fél évet is eltarthat, de ha megunjuk, és úgy érezzük, hogy nincs rá szükségünk a továbbiakban, akkor csak tiszta vízben le kell mosni a lerakodott sót az edény faláról és bármire használhatjuk ismét a tálat.Ha hagyjuk, akkor az idő múlásával egyre szebbé és egyre nélkülözhetetlenebbé válik ez a különleges és egyszerű módszer.
A hozzávalók : 2kg kősó= 1400 Ft, egy 30 cm átmérőjű üvegtál 1.100 Ft. Mindezek megvásárolhatók Budapesten, a Vámház körút 11 szám alatt, a PARAJDI SÓPINCÉBEN. A kősó megrendelhető a parajdisopince@gmail.com email-címen is, és futárszolgálat viszi házhoz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://soterapiakestermeszetgyogyaszatimodszerek.blog.hu/api/trackback/id/tr898346428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása